Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

by Departamentul Zamolxe Romania (DZR) a fost infiintat la data de 15 august 2013 cu scopul de a prezenta catre public informatii importante. Informatiile pe care le prezentam fac parte din urmatoarele domenii: Conspiratii, Mistere, Paranormal, Extraterestri si OZN, Istoria Omenirii, Istoria Romaniei, Energie Libera si Stiinta. Misiunea noastra nu […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul Zamolxe Romania (DZR) a fost infiintat la data de 15 august 2013 cu scopul de a prezenta catre public informatii importante. Informatiile pe care le prezentam fac parte din urmatoarele domenii: Conspiratii, Mistere, Paranormal, Extraterestri si OZN, Istoria Omenirii, Istoria Romaniei, Energie Libera si Stiinta.

Misiunea noastra nu se limiteaza doar la a furniza informatii importante catre public, ci ne ocupam si de cercetarea acestor domenii pe teren. Noi organizam expeditii private cu scop de cercetare, atat in Romania, cat si in strainatate. In aceste expeditii noi facem urmatoarele cercetari:

– cercetari istorice si arheologice;

– cercetari ale misterelor si fenomenelor paranormale;

– cercetari ale locurilor unde au aparut OZN-uri si extraterestri.

Expeditiile cu scop de cercetare ne aduc un surplus de informatii, care coroborate cu alte informatii, ne permit sa avem o imagine de ansamblu cu privire la subiectul cercetat. Traim intr-o lume a informatiilor si ne aflam supusi unui bombardament continuu cu informatii false.

De asemenea, noi cercetam si puterile paranormale cum ar fi: telepatia, telekinezia, vederea de la distanta, clarviziunea, clarauditia, magnetismul, radiestezia. Cercetarea se face studiind carti, articole pe site-uri sau blog-uri, reviste etc. Fiecare teorie este importanta pentru noi, nu ignoram nici o informatie.

Noi luptam pentru Adevar. Oamenii traiesc in minciuna, iar Adevarul pentru acestia pare “bulversant”, “socant”, “incredibil”. Noi incurajam oamenii sa gandeasca liber si sa iasa de sub tiparul dogmelor de orice fel. Informatiile despre conspiratiile Iluminatilor va vor ajuta sa intelegeti cum conduc acestia omenirea de mii de ani.

Informatiile pe care noi le furnizam vor avea un impact asupra starii psiho-emotionale a oamenilor. Unele persoane le vor intelege, altele nu le vor intelege in prima faza, dar sunt interesate de astfel de informatii, iar altele le vor respinge categoric.

Logo – Motto

Descrierea emblemei

Emblema Departamentului Zamolxe Romania este alcatuita dintr-un scut rotund, in campul careia se afla Sfinxul din Bucegi – un adevarat simbol national – acesta reprezentand insasi deviza noastra: Zamolxe si Dacia! Mai jos sunt inscriptionate initialele D.Z.R., fiecare litera fiind asezata pe cate o culoare ce corespunde drapelului national. Intreaga compozitie este alcatuita din combinatia cromatica de galben-negru.

Simbolistica culorilor

Scutul in forma rotunda reprezinta in terminologia ezoterica drept „infinitul”. Practic, vorbim de pastrarea traditiilor si datinilor stramosesti. Sfinxul reprezinta un simbol national, locul unde a fost in realitate celebrul Kogayon al lui Zamolxe.

Cele trei culori pe care se afla inscriptionate initialele D.Z.R., reprezinta drapelul national in care noi credem cu tarie, iar aceste valori trebuie sa le protejam. Culoarea neagra reprezinta mister, liniste si putere, desi i se poate acorda si o varianta negativa, dar noi credem cu tarie in valoarea sa pozitiva. Culoarea galben inspira dragoste, fericire, optimism, iluminare si creativitate. Culoarea rosie simbolizeaza vitalitatea, forta, dragostea, pasiunea, succesul, onoarea, impulsul, vointa de a obtine rezultate, puterea de a influenta si de a intelege dificultatile si lectiile vietii.

Simbolistica elementelor de pe emblema

Utilizam deviza „Zamolxe si Dacia” deoarece numele acestei tari, in trecut, era Dacia. Alte voci sustin ca, de fapt, Dacia era cat toata Europa. Zamolxe a fost un om zeificat, singurul in care credeau geto-dacii, caci spre deosebire de alte popoare politeiste, geto-dacii erau monoteisti.

Misiunea noastra

Oamenii trebuie sa stie ce se intampla, atat in tara, cat si in lume. Oamenii trebuie sa cunoasca istoria secreta a Iluminatilor – cei care conduc Planeta. Este datoria noastra de a va pune la dispozitie informatii din mai multe domenii pentru ca dumneavoastra sa cunoasteti Adevarul.

“Si veti cunoaste adevarul, iar adevarul va va face liberi.” – Iisus Hristos in Ioan, cap. 8, vers. 32.

“In vremuri ale inselatoriei universale, a spune adevarul este un act revolutionar.” – George Orwell.

“Orice adevar trece prin trei stadii. Mai intai e ridiculizat, apoi e intampinat cu violenta, in cele din urma e acceptat ca adevar.” – Arthur Schopenhauer.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro